BLI FRIVILLIG

 

Har du noen gang tenkt på å jobbe som frivillig i en organisasjon? Vet du hvilken forskjell du kan gjøre for mange mennesker ved å bidra positivt i barn og unges liv? Har du tenkt på at det minste bidrag kan utgjøre store forskjeller? Hva med at fordelen med et sted som har frivillige som jobber hos seg, er at alle er der frivillig og dermed har et ønske om å være nettopp der? At det ikke styres av ytre faktorer som økonomi og tid, men heller indre faktorer som omsorg, kjærlighet og viljen til å ønske forandring og utvikling?

Sitter du inne med masse kjærlighet og kunnskap som du gjerne skulle delt med noen? Om det så er innenfor musikk, fotball, svømming – eller om du rett og slett bare ønsker å spre glede og kjærlighet til de rundt deg – så er Sterling stedet for deg. Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

Hos oss møter du glade, morsomme, engasjerte, motiverte og nysgjerrige barn og unge, som trenger et sted å være på ettermiddager, kvelder og i helger. På Sterling vil du kunne være med på å gjøre en forskjell, skape og legge til rette for mestringsarenaer og skape et trygt fellesskap for alle. En jobb som frivillig kan være både krevende og utfordrende, slik som alle andre jobber, men den gir deg også muligheten til å være sosial og å komme tett på barn og ungdom, skape trygghet og rammer for de som trenger det mest, og ikke minst er det utrolig givende.

Det vi forventer av deg er at du er motivert for jobben, har tid og mulighet for å stille opp på ettermiddag/kveld og i helger, og at du er en trygg og omsorgsfull voksen. Humor, mestring og trygghet for alle barn og unge er altså essensielt for oss på Sterling, og vi tar deg i mot med åpne armer dersom du vil bli en del av Sterling-familien.