Veien til førerkortet kan for mange, spesielt unge, føles både lang og uoverkommelig. Her er det flere faktorer som kan spille inn, som blant annet økonomi, teorikurs, tilgang på bil, og ikke minst muligheter for å faktisk få øvelseskjørt.

Vi ser at det å få førerkort kan føre med seg andre gode ringvirkninger, som blant annet dette med ansvarliggjøring, kunnskap og mestring, det å forhindre kjøring uten lappen, og ikke minst kan det åpne opp for bredere muligheter innenfor arbeidsmarkedet.

Vi i Sterling ønsker stadig å utvikle oss, og bruker mye tid på å tenke ut gode ideer som motiverer  barn og unge i nærmiljøet. .Vi har derfor et stort ønske om å åpne opp for øvelseskjøring her hos oss, samt tilby teorikvelder, hvor vi sitter sammen og øver til teoriprøven. I den anledning ønsker vi å starte opp prosjektet «På hjul med Elfie». Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og ønsker oss en el-bil, som skal være vår faste følgesvenn i dette prosjektet.

For å være med i prosjektet «På hjul med Elfie» er det visse vilkår som må være oppfylt. Vi øvelseskjører med unge fra de fyller 17 år, og for å få lov til å øvelseskjøre både privat og på kjøreskole, må du ha trafikalt grunnkurs. Vi forventer også av ungdommen at de møter opp tidsnok til sin avtalte tid, at de leser teori og ellers forbereder seg til timene sine.

Dersom dette er et prosjekt du kunne tenke deg å støtte, setter vi stort pris på alle bidrag til vår spleis:

SPLEIS – På hjul med Elfie

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =

Post comment